services

Potpuno električni BMW

DINAMIČNI. PRAKTIČNI. 100% ELEKTRIČNI.

Pročitajte više
Potpuno električni BMW

Uđite u svet BMW e-mobilnosti. Naši električni automobili kombinuju modernu vožnju sa efikasnim tehnologijama. Od elegantnih sedana do SUV vozila visokih performansi – pronađite automobil koji odgovara vašem životnom stilu. Saznajte više o modernim tehnologijama napajanja u okviru pogodne infrastrukture za punjenje električnih vozila. Iskoristite maksimalno električni domet koji će vas približiti vašem odredištu svakodnevno i tokom dužih putovanja

PREDNOSTI BMW ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA.

BMW električni automobili održiva mobilnost

LOKALNO BEZ EMISIJA.

Sada možete da vozite bez emisija i gotovo nečujno tokom kraćih putovanja ili po gradu. To znači da možete da smanjite emisiju CO2 i nivo buke po gradu, te da u isto vreme date primer mobilnosti koja vodi računa o životnoj sredini. Saznajte više o tome kako e-mobilnost utiče na našu okolinu.

BMW električni automobili BMW Wallbox (Zidna kutija)

PODJEDNOSTAVLJENO NAPAJANJE.

Koristite sopstvenu zidnu kutiju (wallbox) za praktično punjenje električnog automobila iz udobnosti svog doma. Napunite ga preko noći kako biste započeli dan sa punom baterijom. Prednosti posedovanja sopstvene stanice za napajanje: štedite vreme, pri čemu se vaš električni automobil pouzdano puni kod kuće.

BMW električni automobili troškovi održavanja

NIŽI TROŠKOVI ODRŽAVANJA.

Smanjite emisije CO2 i uštedite. Tekući servisni troškovi električnog automobila su niži u poređenju sa automobilom sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem. Pošto neki delovi nisu podložni habanju, kao što su svećice, filteri za ulje ili izduvni sistem, servisni troškovi su niži.

TEHNOLOGIJA ELEKTRIČNOG POGONA.

BMW električni automobili izvanredno ubrzanje

IZUZETNO UBRZANJE.

Električni motor koristi svoju punu snagu efikasno i spontano. Maksimalni obrtni momenat je dostupan od početka, čime se postiže maksimalna brzina bez menjanja stepena prenosa. . Maksimalni obrtni momenat je dostupan od početka, čime se postiže maksimalna brzina bez menjanja stepena prenosa.

BMW električni automobili bezbedno upravljanje

BEZBEDNO UPRAVLJANJE ZAHVALJUJUĆI NISKOM CENTRU GRAVITACIJE.

Poboljšano prijanje na putu i motosport iskustvo vožnje. I motor i baterija se nalaze u donjem delu električnog automobila. Kao rezultat toga je čvrsto prijanja automobila na putu i ​​lakoća savladavanja krivina.

BMW električni automobili BMW IconicSounds

PRILAGODLJIV ZVUK VOZILA.

Zvuk se prilagođava vašem stilu vožnje. BMW IconicSounds Electric, kompozitora Hans Zimmer-a, prilagođava zvuk zavisno od sportskog, efikasnog ili personalizovanog režima vožnje.

BMW električni automobili električni domet

DOMET ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA

DALEKO. DALJE. ELEKTRIČNI DOMET.

Stignite do dalekih destinacija sa lakoćom uz asortiman naših električnih automobila. Planer rute optimizovan za napajanje koji se nalazi u vozilu automatski pronalazi najbolje i najbrže opcije za dopunu duž rute prema vašim potrebama. Istovremeno, predvidljiv i ujednačen stil vožnje dodatno povećava domet vašeg električnog automobila. Možete povoljno da planirate svoju rutu unapred iz udobnosti svog doma preko aplikacije My BMW.